Get Adobe Flash player

cookies

Cookie- og privatlivspolitik

Ved besøg på skrotdincampingvogn.dk accepterer du denne cookie- og privatlivspolitik:

Oversigt
1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies
2.2 Hvad bruger vi cookies til
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies
2.4 Hvordan undgår du cookies
2.5 Tredjepartscookies
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger
3.3 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger
3.4 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger

1. Generelt

Når du klikker dig ind på vores hjemmeside, indsamler vi nogle få oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, og herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.
Vi modtager oplysninger om dig på to måder:
– Ved brug af cookies
– Ved at du selv afgiver oplysninger


2. Cookies

2.1. Hvad er cookies?

Første gang du besøger skrotdincampingvogn.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du kan endvidere modtage cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på hjemmesiden. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie, der gør, at du ikke behøver at se bjælken om cookies, hver gang du kommer på besøg.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle os om dit besøg og din adfærd på vores hjemmeside.

For at fastlægge, hvem der besøger hjemmesiden, bruger vi fx cookies til at føre demografiske statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv.
Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af os.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på hjemmesiden. Hver gang du genbesøger siden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Dette gøres under “indstillinger” eller et lignende punkt i din browser, og kan være forskellig fra den ene browser til den anden.
Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

2.5 Cookies fra samarbejdspartnere

Skrotdincanpingvogn.dk benytter ikke cookies fra andre end os selv. Du bliver altså ikke bombarderet med cookies fra annoncører osv. her på siden.


3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?

Vi beder kun om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når dubestiller en tjenesteydelse eller stiller et spørgsmål her på siden, fx hvis du udfylder formularen her. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer og oplysninger om dit køretøj.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Når du køber tjenesteydelser på siden, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret. Derefter bliver oplysningerne arkiveret.

3.3. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en teoretisk risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.4. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

Senest opdateret 12.04.2017

Ved forgæves kørsel
Scan på mobilen: