Get Adobe Flash player

Campingvogne

Campingvogne er desværre ikke omfattet af statens skrotningsordning, som gælder biler op til 3.500 kg totalvægt.

Vi henter gerne din gamle campingvogn til skrot – men:

Af en campingvogns samlede vægt, udgør jern og andre metaller oftest langt under halvdelen af denne vægt.

Dette skyldes, at en campingvogn er udstyret med gulv, møbler, paneler osv., som er fremstillet af træ og lignende.

Herudover er der en masse “irriterende” isolering (ofte flamingo), som er påklistret indvendigt i campingvognens sider, loft og bund, og som er vanskeligt at adskille fra metallet.

Vi betaler derfor normalt ikke noget for campingvogne.

Dog afhenter vi campingvogne gratis på bl.a. Lolland-Falster, såfremt de stadig har nr-plade på, har en vis vægt og registreringsattesten forefindes og medfølger.

Ligeledes afhenter vi normalt campingvogne gratis på Sydsjælland, hvis de er rimeligt store – det vil sige, at egenvægten er på mindst 1.400 kg.

Ellers beregner vi typisk fra 500-1.500 kr for at afhente en campingvogn, alt efter hvor den befinder sig hvor meget den vejer. Se mere under menupunktet ‘Priser’


Bemærk: Som udgangspunkt skal campingvognen kunne rulle på hjulene, der skal være luft i dækkene og træktøjet skal virke, lige som fjedrene ikke må være knækkede. Kort sagt: Man skal kunne spænde campingvognen fast på en krog og kunne køre med den.

Ellers udføres opgaven efter regning eller fast aftale.

Ved forgæves kørsel
Scan på mobilen:

Fatal error: Allowed memory size of 54525952 bytes exhausted (tried to allocate 575360 bytes) in /mounted-storage/home160c/sub009/sc34139-ANCH/wpdk/wp-content/uploads/wp-statistics/cache.php on line 14374